Üdvözöljük iskolánk és óvodánk weboldalán!

Bemutatkozás

Óvodánk a falu központjában található, melyet a 2001-es árvíz után építettek újjá. Az intézmény épülete korszerű, melyben egy csoportszoba, tágas ebédlő (ahol a testnevelési foglalkozásokat is tartjuk), gyermeköltöző, mosdó, felnőtt szociális helyiség, iroda, orvosi szoba található. Az épülethez egy korszerű konyha is tartozik, jelenleg melegítő konyhaként működik.

 A gyermekek étkeztetését intézményünk saját konyhája biztosítja. Az épület burkolatát padlócsempe és PVC fedi. Az óvoda bútorzata jónak mondható. A dolgozók saját készítésű dekorációval igyekeznek az évszakoknak megfelelően családiassá, szebbé varázsolni óvodánkat. Az épület előtt egy kis park van kialakítva, melyben a rózsák tavasztól késő őszig virágoznak. Játszóudvarunk sövénnyel van elkülönítve, ahol kis veteményeskert, zöldterület, homokos rész, árnyékot adó fák biztosítják a gyermekek jó közérzetét, fejlődését. Környezetünkhöz igazodva, az udvar természetes anyagból készült játékszerekkel van berendezve, melyek a gyermekek ügyességét és mozgását segítik elő.

Az óvodánknak a program céljaihoz rendelt eszközrendszere megfelelő. Ugyanakkor a folyamatos eszközpótlás, bővítés elengedhetetlen. Az eszközök karbantartására folyamatosan szükség van.

Mindent megteszünk, hogy modern, esztétikus, külső- és belső környezetet biztosítsunk.

 

A dolgozók hivatásszeretettel, a szülői és a fenntartói igények figyelembe vételével végzik felelősségteljes munkájukat.

GALÉRIA